М И С АУТО

М И С АУТО

ул. Осогово 58
София,
България
23.3260106
42.6964917
UserLikes
Име: М И С АУТО
Адрес: София, ул. Осогово 58
Телефони: text to imagetext to image
Факс: text to image
Уеб сайт: http://www.zavariavane.com
E-mail: text to image
Отрасъл: Услуги - заваряване и запояване
Дейност:

Авторемонтни услуги; Заваряване и спояване

Ключови думи: авторемонтни услуги, заваряване, заваряване и спояване, спояване, ремонт на ходова част

За нас

Фирма М и С Ауто ЕООД е създадена преди повече от 15г. от малък, но сплотен колектив. Основната ни цел е да работим целенасочено в областа на машиностроенето - в частност заваряване и спояване на цветни и черни метали.
Стремим се да задоволим растящите изисквания на нашите клиенти, като същевременно запазим традиционното си качество на работа. Ремонтната база е обурудвана с най-съвременна техника, отговаряща европеиските норми.

Като цяло можем да заварим почти всички метали и техните сплави - заваряване на алуминий, заваряване на чугун, заваряване с аргон, както и заваряване на мед, месинг, бронз, плазмено заваряване, заваряване на неръждавейка (заваряване на неръждаема стомана).

Разполагаме с напълно обзаведен авторемонтен център, където извършваме текущи ремонти, смяна масла и филтри, ремонт ходова част, стартери, алтернатори, смяна съединител, амортисьори, ултразвуково почистване на дюзи, колектори, турбини, егер клапани, помпи, спукан картер. Монтаж на парктроник, ксенонови фарове и мн. др.




 

Открийте ни в Google+